Gold Member

Hi member NT10 sekalian! 


Apa khabar semua, haraplah masa pandemic ni semua sihat2 badan dan poket.


Time flies, tak sangka2 sudah 5 tahun kami jual produk NT10 ni. Mujurlah ia disambut dgn baik dari pengguna2 a.k.a rider2 semua.


Kami telah mencecak lebih 10,000 regular users dan lebih 100,000 botol produk NT10 telah dijual sejak 5 tahun ni. Samada ia minyak hitam atau additives, semuanya diberi review yg positif dan menggalakan.


 Demi ini, pihak kami telah membuat keputusan supaya produk NT10 dapat dibeli dgn harga lebih “mampu milik” disamping dapat “generate income” dari mengguna produk NT10.


 Website baru kami ada 2 fungsi improved, iaitu “Membership dan Affiliate Program”. Tidak seperti version sblm ni, website baru ini amat senang operate, tak payah computer pun, cuma pakai handphone menjadi.




MEMBERSHIP - GOLD MEMBER

Benefit “Gold Member”:


1) Semua produk NT10 dijual pada "harga wholesale"
2) Festive special promosi utk Gold Member saja
3) Dapat latest update e.g FREE new product testing
4) Coupon/voucher Shopee, Lazada dll
5) Layak jadi “Affiliate” NT10
6) Banyak lagi akan diumukan kelak


Langkah jadi "Gold Member" :

1) Join sebagai “Registered Member" kami, register sini https://nt10malaysia.com/index...



2) Bank in RM10.00 ke akaun kami sebagai set-up fees,

Co : Mutiara Aman Venture 

Maybank : 5142 7162 0033 

CIMB : 8008 72 1188


3) Lepas registered, kami akan ambil sehari dua utk upgrade anda ke "Gold Member"




AFFILIATE PROGRAM


~ Bila anda join sebagai Gold Member, secara automatik anda layak sebagai “affiliate” NT10.


~ Anda akan diberi 1 “Affiliate-Website/App”.

 Contoh Affiliate-Website/App https://ezconnect.biz/MAV


~ Anda blh pos kat mana2 social media/group moto link anda, bila customer beli produk dlm link tu, anda akan dapat komisen.


►► (Level 1) : 10% komisen dari sales generated dari link anda.

►► (Level 2) : 5% komisen dari sales generated dari link customer Level 1 tu.

~ Komisen affiliate ni adalah lifetime, tak ada expiry date selagi anda maintain sebagai Gold Member.



ACTION NOW


~ Sebagai permulaan, pihak NT10 cuma terima 100 Gold Member buat masa launching ni. Kami nak testing dan fine tune program ni sblm fasa kedua, iaitu launch secara besar-besaran.


~ Jadi “be the early bird” join dan enjoy benefits yang kami offer, biar orang lain jadi affiliate anda, biar anda menikmati benefits awal program unik ini.

 

Terima kasih dan wsap +60-11-3623 0761 utk sebarang penerangan.